A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обласний комунальний навчальний заклад "Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою"

Наші новини

Дата: від до Скинути

Профорієнтація у Буковинському ліцеї. Харків

        Профорієнтація дозволяє зрозуміти, який вид професійної діяльності Вам більше підходить; допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості та усвідомлено обрати майбутню професію.

15:46 15.10.2023

Вихований патріотичний захід

        5 жовтня для учнів Буковинського ліцею у позаурочний час заступник начальника Ткач Юрій Семенович провів виховний патріотичний захід. Він був спрямований на ознайомлення зі структурою та діяльністю нашого закладу. Висвітлено важливість дотримання та виконання розпоряджень та наказів командирів, навички працювати в команді свого підрозділу.

18:32 08.10.2023

Працівники Буковинського ліцею - найкращі!

       01 жовтня відзначаємо День працівників освіти. Напередодні свята вихованці Буковинського ліцею примірили на собі роль учителів. Учні десятих та одинадцятого класів, ретельно підготувавшись, провели уроки згідно розкладу. На парах була присутня одночасно відповідальність, вихованість, креативність та зацікавленість. Уроки були змістовними та цікавими.

21:42 02.10.2023

Олімпійський тиждень фізичної культури

      У Буковинському ліцеї у понеділок 11 вересня під час ранкового шикування відбулося відкриття Олімпійського тижня, присвяченого до Дня фізичної культури і спорту. Також було озвучено повну програму спортивно-масових заходів.

19:18 18.09.2023

Забіг "Сильні духом"

       Здоров’я – запорука успіху. Легка атлетика має давню і багату подіями історію.

11:01 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора