A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обласний комунальний навчальний заклад "Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою"

Наші новини

Дата: від до Скинути

Заняття з цивільного захисту

       Перед початком нового навчального року,  25 серпня у Буковинському ліцеї працівниками Дністровського РВ ГУ ДСНС було проведено  заняття з керівниками та працівниками  Буковинського ліцею на тему "Укриття учасників навчального процесу у захисних спорудах цивільного захисту".

10:41 25.08.2022

УВАГА! Вступна кампанія - 2022

ОКНЗ «Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» оголошує набір учнів до 8 класу та добір до   9-х, 10-х класів на 2022/2023 навчальний рік.  

14:13 03.06.2022

ВОЛОНТЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ «Від щирого серця»

"...Жертовно служити Україні, самовіддано захищати її від будь-яких нападників... Клянусь!" - це уривок з присяги ліцеїста, яка щороку лунає на плацу нашого закладу під час урочистої лінійки в День козацтва. Боляче, що багатьом випускникам Буковинського ліцею, вихователям та вчителям випало на долю пригадати слова цієї присяги та стати щитом для Батьківщини проти ворога. Багато наших випускників та троє педагогів - Томчак Олексій Вікторович, Ткач Юрій Семенович та Дриган Іван Васильович - сьогодні боронять рідну землю, тому колектив закладу всіма силами намагається підтримувати військових, долучаючись до волонтерських акцій, серед яких і передвеликодня поїздка до наших захисників, яку організувало подружжя Данилюків. Висловлюємо щиру вдячність п. Миколі та п. Тетяні за співпрацю і маємо надію, що разом із гостинцями оборонцям України передасться родинне тепло та віра у блискавичну перемогу!

14:05 22.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора