A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обласний комунальний навчальний заклад "Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою"

Наші новини

Дата: від до Скинути

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

        Протягом тижня у Буковинському ліцеї відбулися виховні заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У всіх класах педагоги провели інформаційні хвилинки з переглядами документальних фільмів, а тематичний лекторій провела педагог-організатор Наталія Глушко.

13:23 22.12.2023

Разом до Перемоги! Волонтерство.

      20 грудня командири навчальних взводів Буковинського ліцею, соціальний педагог Сусь Д.А. та ліцеїсти передали у волонтерський штаб м.Новодністровська допомогу: теплі речі та все необхідне для приготування зігріваючих напоїв.

17:22 21.12.2023

Засідання професійної спільноти вчителів гуманітарного циклу на тему "Формування ключових і предметних компетентностей на уроках української мови та літератури і зарубіжної літератури".

        Відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Новодністровська 12 грудня в Буковинському ліцеї відбулося засідання професійної спільноти вчителів гуманітарного циклу на тему "Формування ключових і предметних компетентностей на уроках української мови та літератури і зарубіжної літератури".

13:20 14.12.2023

День «Відкритих дверей» в Національній академії Державної прикордонної служби у місті Хмельницький.

      В рамках співпраці і взаємодії Буковинського ліцею з НАДПС України та в ході проведення профорієнтаційної роботи з вибору закладу вищої освіти військового профілю (силових структур), 09.12.2023 р. майбутні випускники ліцею відвідали Національну академію Державної прикордонної служби у місті Хмельницький.

22:18 09.12.2023

Акція «16 днів проти насильства»

         З метою недопущення та попередження протиправної поведінки з 25 листопада по 8 грудня в Буковинському ліцеї проходила акція «16 днів проти насильства» основою якої є:

22:04 09.12.2023

Інтелектуально-розважальна гра «Хто краще»

        До Дня Збройних сил України у Буковинському ліцеї була проведена інтелектуально-розважальна гра «Хто краще», в якій змагалися дві команди – «Козаченьки» (команда ліцеїстів) та «Коліжанки» (команда педагогинь). Ведучі гри - Бойчук Р.М. і Бушовська О.А. – підготували для учасників цікаві конкурси, серед яких «Збери літери», «Знай наших», «Хто я?», «Вгадай по губах», «Бліц для капітанів», «Зроби правильний вибір», «Обмін ролями». Найбільш промовистим видався конкурс «Обмін ролями», де жінки мужньо справлялися із чоловічими завданнями, а ліцеїсти вправно виконували жіночі.

20:17 08.12.2023

6 грудня День Збройних Сил України.

         6 грудня День Збройних Сил України, свято козацького бойового духу, українського війська та всіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і незалежність рідної землі.

13:12 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора