A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обласний комунальний навчальний заклад "Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою"

Наші новини

Дата: від до Скинути

Правовий батл

      "Правовий батл" — так називалася інтелектуальна гра, яку 29 лютого провели для учнів Буковинського ліцею вчитель правознавства Руслан Бойчук та педагог-організатор Наталія Глушко. У грі-змаганнях взяли участь ліцеїсти 9-11 класів, з їх числа було створено дві команди по 10 учасників. Правознавчий марафон був захопливим для всіх присутніх та повчальним для юних громадян. Цікавим моментом було відгадати, що засекречено у «чорному ящику», тобто, який документ там знаходиться. Це був паспорт громадянина України.

19:06 29.02.2024

Пропаганда здорового способу життя

       З метою пропаганди здорового способу життя, запобігання шкідливих звичок та заборону вживання вейпенгу в Буковинському ліцеї педагог-організатор Глушко Н.Г. підготувала та провела ряд заходів (з 26.02 по 28.02): виховні години з переглядом відеосюжетів, інформаційні довідки та бліц-опитування "Що я знаю про електронні цигарки". Учні 11 класу підготували презентацію, яку демонстрували у 8-10 класах та дискутували з даного питання.

18:59 28.02.2024

Перемога Калиниченко Віктора

22 лютого відбувся чемпіонат Житомирської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років, на якому наш ліцеїст Калиниченко Віктор виборов І місце. Ми вітаємо Віктора і бажаємо великих перемог та високих звершень!

18:49 22.02.2024

День єдності, вшанувавши пам'ять полеглих земляків.

       6 лютого вихованці Буковинського ліцею взяли участь в акції до Дня єдності, вшанувавши пам'ять полеглих земляків. Зворушливо прозвучала віршована присвята у виконанні автора - випускника ліцею Мельника Максима.

20:50 17.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора