A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обласний комунальний навчальний заклад "Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою"

QR-квест “Шлях до Тараса. Пізнаймо великого генія!”

Дата: 09.03.2024 21:11
Кількість переглядів: 20

       З метою поширювати знання учнів про життя і творчість Т.Г. Шевченка, сприяти вихованню національної самосвідомості, формувати у дітей уміння працювати в команді, розвивати здатність до взаємодії, розвиток пошукових вмінь та навичок (за допомогою мережі Інтернет), формувати громадянську і загальнокультурну компетентності, бажання читати твори Кобзаря, збагачувати словниковий запас, розвивати творчі здібності, виховувати любов до національної культури, прагнення бути справжніми українцями, виховувати почуття гордості за Україну, у Буковинському ліцеї учителі-філологи Гуцул Л.М. та Довбенко О.К. організували та провели QR-квест “Шлях до Тараса. Пізнаймо великого генія!”

      У змаганннях взяли участь ліцеїсти 8-11 класів. Вихованці закладу виконували завдання на кожній із зазначених станцій: “Біографічній”, “Літературознавчій”, “Мистецькій” , “Музичній”, “Пізнавальній”, “Шевченко питає капітана” .

      Призові місця було розподілено таким чином:

І місце - команда 11 класу,

ІІ місце - команда 8 класу,

ІІІ місце - команда 10-Б класу.

       Після проведеної гри філологи закладу переконалися в тому, що ліцеїсти дуже добре знають життєвий і творчий шлях Тараса Шевченка. Квест допоміг дізнатися багато цікавого та по-новому відкрити для себе постать Кобзаря.

      Американо-англійський поет Томас Стернз Еліот зазначив, що великі поети ніколи не помирають, бо це взагалі не люди, а великі душі. Таким і є для кожного із нас Тарас Шевченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора