A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обласний комунальний навчальний заклад "Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою"

Кращий викладач предмету «Захист України»

Дата: 30.03.2024 18:55
Кількість переглядів: 6

       Буковинський ліцей – це заклад військового спрямування, головна мета якого - виховувати в учнів патріотизм, мужність, рішучість та відповідальність. Особливо ця місія покладена на плечі вчителів предмету «Захист України». Завдяки їм поняття режиму, порядку, дисципліни, розпорядку дня відомі ліцеїстам з юних років.

       З метою популяризації предмету «Захист України», обміну передового педагогічного досвіду вчителів області з питань військово-патріотичного виховання молоді з 12 по 20 лютого 2024 року проводився огляд-конкурс «Я –ВОЛЕЛЮБНИЙ».

""

     Серед кращих викладачів предмету «Захист України», що були нагороджені почесними відзнаками командувача військ оперативного командування «Захід» за високі показники та результати своєї роботи й активну участь в організації волонтерської допомоги підрозділам ЗСУ та інших військових формувань, наш Олексій Вікторович Томчак - педагог, командир ІІІ взводу, учасник протистояння під час повномасштабного вторгнення, який з перших днів добровільно став на захист Батьківщини і на власному прикладі показав молодому поколінню, що незламність держави залежить від усіх разом і від кожного зокрема.

Вітаємо Олексія Вікторовича з нагородою й висловлюємо щиру вдячність за подвиг та невтомну працю на благо України!

""

""

""


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора