A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обласний комунальний навчальний заклад "Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою"

"Поетична світлиця"

Дата: 20.03.2024 18:22
Кількість переглядів: 21

     У Буковинському ліцеї під такою назвою відбувся виховний захід, присвячений Всесвітньому Дню поезії. До участі долучилися поціновувачі поетичного слова, ліцеїсти та вихователі - Бойчук Р.М., Янчук А.В. та Соколов В.М.

     Захід спрямований на ознайомлення з поетами нашого краю, вдосконалення навичок виразного читання поетичних творів, розвитку творчого мислення, уміння аналізувати прочитане, виховання любові до Батьківщини, духовних скарбниць народу, точності та влучності слова. Цікавими перлинами були представлені авторські вірші юних поетів-початківців ліцею - Максима Хоменка, Сергія Буцко, Азара Трача, Максима Мельника.

     Надзвичайно приємною та зворушливою відбулася зустріч з місцевою поетесою, членом НСПУ, Галиною Терентіївною Мельник. Поетеса представила свої збірки, зосередивши увагу на виданні нової збірки віршів під назвою "Торнадо" - передчуття війни...війна.

      Галина Терентіїна та ліцеїсти доносили до слухачів той нестерпний біль та переживання в яких перебуває наша країна, але в кожному вірші переконливо та з непохитною вірою звучали слова з надією на Перемогу України, на краще майбутнє. Щиросердечно дякуємо Галині Терентіївні за незабутню зустріч. Нехай слово буде потужною зброєю та наближає Мир на нашій рідній Україні. Зі святом, Вас, поети та юні обдарування!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора