A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обласний комунальний навчальний заклад "Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою"

Всеукраїнського відзначення 300-річчя від дня народження Г. С. Сковороди

Дата: 02.12.2022 13:55
Кількість переглядів: 98

 3 грудня 2022 року виповнюється 300 років від дня народження Григорія Савича Сковороди

- відомого українського філософа, просвітителя,  письменника, видатного теоретика в галузі педагогіки, який вимагав уважного ставлення до особистості дитини, закликав розвивати в ній кращі риси, властиві нашому народові, глибоко вірив у силу науки й освіти. Вислови мислителя, його твори ніколи не втрачали актуальності, оскільки на вершині  наукової та літературної діяльності Сковороди завжди стояла людина, високі моральні цінності та заклик до самопізнання  та самовдосконалення.


      Світ дуже змінився за триста років, але найголовніше залишається незмінним: кожен із нас бажає знайти щастя, любов та своє призначення в житті. Завдання педагогів, батьків і просто свідомих українців полягає у тому, щоб на прикладі відомих постатей показати дітям, що праця дає сенс життю, а чистота і спокій душі дарують щастя!
Учні Буковинського ліцею також доклали часточку своєї творчості до всеукраїнського відзначення 300-річчя від дня народження Г. С. Сковороди. Сподіваємося, що така позакласна робота сприяє поповненню цінного багажу знань, який  наші ліцеїсти візьмуть із собою в майбутнє!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора