A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обласний комунальний навчальний заклад "Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою"

Літературний вечір для молоді.

Дата: 12.05.2023 11:07
Кількість переглядів: 67

      Однією з переваг нашого закладу є те, що вільний від занять час не минає марно для ліцеїстів. Прекрасною нагодою урізноманітнити дозвілля вихованців  став Літературний вечір для молоді.

    10 травня на базі коворкінгу "Жирафа", який нещодавно відкрився в Новодністровську,  відбулася зустріч молодих літераторів-початківців та поціновувачів поезії і прози з письменницею, взірцем у мистецтві слова - Інною Гончар. Атмосфера заходу була затишною, дружньою, приємною, зі щемом тонкої і зрозумілої лірики, що торкається кожного серця. Усі мали можливість поділитися своїми переживаннями, які надихають до творчості. Літературний вечір відвідали  і вихованці Буковинського ліцею, деякі навіть декламували власні поезії. Никитін Олександр (учень 10-Б класу) представив свій вірш "За 40 хвилин до обміну", який присвятив родичу, що перебуває зараз у ворожому полоні. Ставнюк Віктор (учень 11-А класу) поділився з присутніми патріотичними почуттями, які вилилися у рядках поезії "Війна". Ми ж, педагоги, з росою на очах і гордістю в серці віримо в те, що наші хлопці матимуть світле майбутнє,  без війни, страху та втрат!

     Нехай нинішні події залишаться лише у віршах, записаних на сторінках, які ми неодмінно перегорнемо, щоб написати про мир, що настав на нашій землі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора